العودة   منتديات عبر > منتديات نسائية, منتديات بنات > مطبخ حواء - حلويات - معجنات - اكلات

مجموعة عبر البريدية   



مطبخ حواء - حلويات - معجنات - اكلات مطبخ حواء, حلويات, معجنات, اكلات, وصفات شهيه, مطبخ, وجبات, أكلات, طعام صحي, معجنات,سلطات, مخللات, وصفات غذائية, شيف, حلا, المطبخ, حلى, مواضيع طبخ, اطباق, فطائر, وصفات طبخ, طبخات بالصور,


طرق جديدة للدجاج 2012 ، دجاج بالزبادى 2013 ، اسهل طريقة للدجاج

مطبخ حواء - حلويات - معجنات - اكلات


إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 07-14-2012, 12:00 AM   #1
عضو مميز
 
الصورة الرمزية جنة الفردوس
 
رقم العضوية : 332086
تاريخ التسجيل : Jun 2012
المشاركات : 166






معدل تقييم المستوى: 4
جنة الفردوس عضو مميز
افتراضي طرق جديدة للدجاج 2012 ، دجاج بالزبادى 2013 ، اسهل طريقة للدجاج



طرق جديدة للدجاج 2012 ، دجاج بالزبادى 2013 ، اسهل طريقة للدجاج

طريقةعمل الفراخ بالزبادي 2012 ، خطوات عمل الفراخ بالزبادي 2013 ، تحضير طبق الفراخ بالزبادي


السـلام عليكم ورحمة الله وبركاته
أهلاً وسهلاً بكم يا أحلى بنات
أخباركم ..كويسين
طيب تمام
النهـارده هنعمل أكله الدجاج بالزبادي
طبعاً في نـاس تقول ايه زبادي.. جديدة للدجاج 2012 دجاج بالزبادى 2013
أقــولهم اه وبتكون جميله.. يلا نعرف بتتعمل ازاي
أولاً المكونات:
فرخه مغسوله جيداً ومقطعه_ 3فص ثوم مفروم _ بصله _ ملح _فلفل أسود _ كركم (( حسب الرغبه))_ كاري_
عصير ليمون_ معلقة خـل ابيض
2كوب صغير زبادي بلـدي
طـريقة التحضير:
أول شيء
أفرمي البصله وأدعكيهابالملح والفلفل الاسود.. واتركيها لحد ما تنزل مايتها


تاني شيء..
تنظفي الفرخه جيداً وتقطعيها

وشققيها بالسكينه
جديدة للدجاج 2012 دجاج بالزبادى 2013
علشان التتبيله تدخل جواها وتشربها
جديدة للدجاج 2012 دجاج بالزبادى 2013


بعدها صفي البصل جيداً وخدي المـاء
وضعيها مع الملح و التوابل ونصف كميه عصير الليمون
ونصف كميه الخل
وتبلي الفرخه جيداً
جديدة للدجاج 2012 دجاج بالزبادى 2013
ونتركها نصف سـاعه علشان تشرب مـا البصل جيداً
****
تعالي نجهز باقي التتبيله
ضعي كوبيتين الزبادي في إنـاء وضعي معه باقي عصير الليمون والخـل والثوم المفروم.. وقلبيهم جيداً
بعد كدا أنقلي الفرخه في الصنيه التيفال
جديدة للدجاج 2012 دجاج بالزبادى 2013


وضعي عليها تتبيلة الزبادي
جديدة للدجاج 2012 دجاج بالزبادى 2013
وقلبيها جيداً
جديدة للدجاج 2012 دجاج بالزبادى 2013


وأتركيها حوالي ساعه علشان تشـرب التتبيله
ملحوظه: ممكن تضعيها على النـار على طول بدون تركها في التتبيله ساعه أو أكثر لكن كل لما تقعد في التتبيله أكتر تشربها وتكون أحلى ولكِ الاختيار

بعدهـا أشعلي النـار الهاديه عليها
وأتركيها لحد ما تنضج ولو الفرخه محتاجه
شوية مايه .. ضيفي لها لحد ما تنضج
وبعدهـا دخلي الصنيه.. الفرن
علشـان تحمـر وممكن تقلبيها كل شويه
لو عاوزاها حمره من فوق وتحت
وهذا شكلها بعد النضج والتحمير

'vr []d]m gg][h[ 2012 K ][h[ fhg.fh]n 2013 K hsig 'vdrm gg][h[













جنة الفردوس غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس

المواضيع المتشابهه لموضوع : طرق جديدة للدجاج 2012 ، دجاج بالزبادى 2013 ، اسهل طريقة للدجاج

طريقة عمل الدجاج 012 ، دجاج ايطالى روعة 2013 ، الطريقة الايطالية للدجاج 07-07-2012 11:10 PM
خبر بطريقة جديدة 2012 ، اسهل طريقة لعمل الخبز 2013 ، خطوات عمل الخبز 06-30-2012 05:45 AM
طريقة جديدة للدجاج 2012 ، احدث طريقة لدجاج التندورى 2013 ، كيفية تحضير طبق الدجاج 06-18-2012 12:30 AM
طريقة حديثة لموفن الشيكولاتة 2012 ، اسهل طريقة عمل للموفن 2013 ، طريقة جديدة للموفن ب 06-16-2012 10:36 PM
اسهل كولباستى بالدجاج ، طريقة تحضير سهل للكولباستى ، اجمل طريقى للدجاج 06-11-2012 11:16 PM

 


منتديات عبر > منتديات نسائية, منتديات بنات > مطبخ حواء - حلويات - معجنات - اكلات


أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع



الساعة الآن 06:38 PM.


Powered by vBulletin, Copyright © 2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
منتديات عبر 2012 / 2013 - www.3br.cc